calendar tag arrow download print

Secretaresse

Het Rathenau Instituut stimuleert de publieke en politieke meningsvorming over wetenschap en technologie. We doen onderzoek en organiseren het debat over wetenschap, innovatie en technologie. Het secretariaat maakt deel uit van de afdeling Bedrijfsvoering en Ondersteuning, bestaande uit circa 10 medewerkers. Financiën en Personeel & Organisatie zijn de twee andere clusters van deze afdeling.

Voor het secretariaat zijn we op zoek naar een secretaresse (38 uur per week, 1 fte). Wij zoeken een doortastende, zakelijk ingestelde collega die in goed overleg met zijn of haar collega’s als professional de organisatie ondersteunt. De werkzaamheden zijn zeer uiteenlopend, van complex administratief tot eenvoudig facilitair.

De werkzaamheden bestaan uit o.a. het verzenden van mailingen, verwerken van inkomende en uitgaande (digitale) post, bijhouden mailboxen, (registratie en opmaken van contracten), het plannen van afspraken, verwerkingen in het relatiebeheersysteem, bijhouden van keuken- en kantoorvoorraden, ontvangen van bezoekers en het boeken van (buitenlandse) dienstreizen. Je werkt in een klein team van parttimers.

Functie-eisen

  • Je beschikt minimaal over een afgeronde secretariële opleiding en HBO werk- en denkniveau en je hebt minstens vijf jaar recente werkervaring als secretaresse.
  • Je bent representatief, accuraat, flexibel, proactief, assertief en stressbestendig.
  • Je kunt goed in teamverband maar ook zelfstandig werken.
  • Je kunt goed overzicht houden en weet zaken te verbinden.
  • Je werkt graag oplossingsgericht.
  • Je hebt affiniteit met wetenschappelijke of overheidsorganisaties.
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift (ook in het Engels).
  • Je beschikt uiteraard over ruime en aantoonbare kennis van Word, Excel, PowerPoint en Outlook.

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een aanstelling voor bepaalde tijd gedurende een periode van een jaar. Verlenging of vaste aanstelling behoren tot de mogelijkheden. Afhankelijk van opleiding en werkervaring bedraagt het salaris bij een fulltime aanstelling minimaal € 2.579,- en maximaal € 3.445,- bruto per maand (schaal 8 CAO-Nederlandse Universiteiten), exclusief 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaaruitkering.

Solliciteren

Je sollicitatie met motivatie en CV kun je tot woensdag 24 april 2019 sturen naar het Rathenau Instituut, t.a.v. Hetty Labots, P&O-adviseur, Postbus 95366, 2509 CJ Den Haag, of per e-mail naar sollicitaties@rathenau.nl

Het opvragen van referenties en het uitvoeren van een korte werkopdracht kunnen deel uitmaken van de sollicitatieprocedure. De eerste ronde sollicitatiegesprekken vindt plaats op 8 mei 2019.

Wij streven ernaar dat ons personeelsbestand in o.a. leeftijd, geslacht, seksuele voorkeur en culturele achtergrond de diversiteit in de samenleving weerspiegelt . Wij stellen het dan ook zeer op prijs als kandidaten solliciteren die de diversiteit van ons team kunnen vergroten.