calendar tag arrow download print
Doorgaan naar inhoud

Dutch Design Week: In gesprek over AR, VR & Voice

Wordt live gestreamd

2410

14.30 - 15.30 Online

Foto: ANP/Hollandse Hoogte

Image
Hollandse Hoogte
Nieuwsgierig naar de belangrijke vragen rond Augmented Reality, Virtual Reality en spraaktechnologie? Op 24 oktober (14:30-15:30 uur) tijdens de Dutch Design Week, organiseren we een online talkshow: Enriching Reality: Designing human-centered AR, VR and Voice applications (Engelstalig gesprek). Tijdens deze talkshow ontvangen Rathenau Instituut coördinator Rinie van Est en onderzoeker Jurriën Hamer inspirerende gasten, waarmee besproken wordt hoe AR, VR en Voice de levens van mensen raken – en onder welke voorwaarden ze de samenleving kunnen verrijken.

Te gast zijn, Liza Cornet, die maatschappelijke implicaties van augmented reality op ons zelfbeeld onderzoekt aan de Universiteit Leiden, Maarten Lens-FitzGerald, oprichter van Open Voice, die pleit voor publieke kennis om spraaktechnologie te ontwikkelen die meer is dan een gadget en Rathenau Instituut Artist in Residence Nicky Liebregts.

Wilt u de talkshow tijdens de Dutch Design Week bekijken? Dit kan via de livestream op de website van de Dutch Design Week. De link komt te zijner tijd beschikbaar op de evenementpagina.

Gerelateerde publicaties: