calendar tag arrow download print
Doorgaan naar inhoud

PO-Raad congres 2019: LEF!

1406

9:00 Congrescentrum Papendal Arnhem
Image
Onderwijs
Op vrijdag 14 juni organiseert de PO-raad (de sectororganisatie voor primair onderwijs) het congres 'LEF!'. Bestuurders, schoolleiders, leraren en andere onderwijsprofessionals zijn er van harte welkom voor een dag vol lezingen, workshops en masterclasses over de onderwijssector. Er is volop mogelijkheid om collega's en deskundigen uit de sector te ontmoeten.

Lef is…. dingen anders doen, buiten de gebaande paden treden, tegen de stroom in zwemmen en moeilijke beslissingen durven nemen. Lef is ook de randjes van ons stelsel en de grenzen van ‘wat mag’ opzoeken, om zo het onderwijs te kunnen blijven verbeteren. De sector primair onderwijs en de PO-Raad zijn volop in beweging. 

Op het PO-raad congres LEF! wordt u meegenomen in actuele verhalen uit de sector. Diverse deskundigen leveren een bijdrage in de vorm van lezingen, presentaties en masterclasses. 

Directeur van het Rathenau Instituut Melanie Peters verzorgt de masterclass 'Ethiek en digitalisering: over de grenzen van schijnbaar onbeperkte mogelijkheden'. 

Lees meer op de congreswebsite van de PO-raad

Bekijk het programma