calendar tag arrow download print
Doorgaan naar inhoud

Alumni event 2021: Terug naar de toekomst

Image
Uitnodiging alumni event 2021
Op 18 juni van 15:30-17:30 uur vindt ter ere van het 35-jarig jubileum van het Rathenau Instituut het alumni event ‘Terug naar de toekomst’ plaats. Oud-medewerkers, oud-betrokkenen en huidige medewerkers ontmoeten elkaar tijdens deze bijeenkomst. Hoe keek het Rathenau Instituut in verschillende tijdsperiodes naar de toekomst? Wat is realiteit geworden? En wat is de huidige blik van het instituut op de toekomst?

In juni 1986 richtte de minister van Onderwijs Cultuur en Wetenschap, Wim Deetman, de Nederlandse Organisatie voor Technologisch Aspectenonderzoek (NOTA) op, de voorloper van het huidige Rathenau Instituut. Nog altijd neemt het instituut een unieke positie in binnen het kennislandschap. Tijdens het event blikken we terug op 35 jaar onderzoek naar de impact van wetenschap, technologie en innovatie op de samenleving.

Het programma

In een wervelende mix van gesprekken met oud-medewerkers van het instituut, en prikkelende beelden en verhalen voert alumnus Chris van ’t Hof ons door het verleden.

Tijdens deze interactieve bijeenkomst nodigen we u vooral ook uit om met ons in gesprek te gaan. U krijgt de kans oude bekenden te spreken en nieuwe mensen te ontmoeten. In een speciale editie van de Rathenau Instituut Pubquiz, gepresenteerd door het fameuze duo David Redeker (alumnus) en zijn zoon Stach, duiken we op ludieke wijze in het verleden. We sluiten af met een gezellige online borrel.

Aanmelden is niet meer mogelijk

LinkedIn: Rathenau Instituut Alumni

Volg ook onze LinkedIn groep om de komende tijd op de hoogte te blijven van het event en andere alumniactiviteiten & voor contact met huidige medewerkers: Rathenau Instituut Alumni

We zijn vooral ook nieuwsgierig naar uw verhalen! We laten ons voor het programma van het event graag door u inspireren. Wilt u een leuke anekdote delen uit uw tijd bij het Rathenau Instituut, een oude foto of een bijzondere herinnering? Stuur ons dan graag een mailtje.