calendar tag arrow download print

Els Versteegt

Hoofd Bedrijfsvoering en Ondersteuning
Els Versteegt is Hoofd Bedrijfsvoering & Ondersteuning.

Els Versteegt is Hoofd Bedrijfsvoering & Ondersteuning en lid van het MT van het Rathenau Instituut.

Zij is tevens verantwoordelijk voor het bedrijfsbureau voor DANS en het Rathenau Instituut, waarin zowel P&O als Financien zijn ondergebracht.

Opleiding en Loopbaan

Els heeft Facilitair Management  (voorheen Toegepaste Huishoud Wetenschappen) gestudeerd aan Academie Diedenoort te Wageningen. Na haar studie werkte ze als junior organisatie-adviseur bij PTT Post in Amsterdam.  Na een landelijk project ter voorbereiding op de ISO certificering,  werd ze gevraagd voor een functie bij nieuwe Business Unit  PTT Post Logistiek. Daar was ze vooral betrokken bij de inrichting van processen en systemen ten behoeve van nieuwe klanten. Haar eerste managementpositie kreeg ze in 1995 aangeboden bij het latere KPN Telecom waarmee PTT Post samenwerkte. Na een reorganisatie werd ze gevraagd een nieuwe afdeling op te zetten bij KPN Telecom Repair. Els sloot daar onder meer contracten af met werkmaatschappijen van KPN voor het laten uitvoeren van reparaties bij KPN Telecom Repair. Haar afdeling was verantwoordelijk voor customer service, de logistieke planning van reparaties en kalibraties en de inkoop van onderdelen voor zowel meetapparatuur, printplaten als randapparatuur.

In 2002 maakte ze de overstap naar het Rathenau Instituut, waar ze in 2004 gevraagd werd de nieuwe afdeling Bedrijfsvoering en Ondersteuning op te zetten. In 2006 kwam daar het nieuw op te zetten bedrijfsbureau bij.

Naast haar werk bij het Rathenau Instituut heeft Els een aantal jaren als vrijwilliger als adviseur arbeidsvoorwaarden namens het CNV binnen de gemeente Alphen aan de Rijn gewerkt.