calendar tag arrow download print
Doorgaan naar inhoud

Kyra Delsing MA

Onderzoeker
Kyra Delsing is onderzoeker biotechnologie.

Expertise

Kyra richt zich op de ethische aspecten en maatschappelijke vraagstukken rondom biotechnologische ontwikkelingen. Zij is o.a. betrokken bij projecten over veiligheid en risicomanagement binnen de biotechnologie en de maatschappelijke en ethische aspecten van de synthetische cel.

Opleiding en loopbaan

Kyra heeft de interdisciplinaire studie Algemene Sociale Wetenschappen afgerond aan de Universiteit Utrecht en de master New Media and Digital Culture aan de Universiteit van Amsterdam. Gedurende haar studie heeft ze zich met name gefocust op het effect van nieuwe technologieën op de autonomie van de mens en de betekenis van de Smart City.

Na haar studie heeft Kyra ervaring opgedaan als content manager en was ze werkzaam als gedragswetenschapper bij een consultancybureau dat aan de hand van psychologie en data-analyse bedrijven adviseert over en ondersteunt in het optimaliseren van de online klantervaring. In de functie van gedragswetenschapper voerde Kyra uitgebreide gedragsstudies uit op basis van kwalitatief en kwantitatief onderzoek en zette ze online experimenten (A/B-testen) op om bevindingen of aannames te valideren en verder te onderzoeken.