calendar tag arrow download print
Doorgaan naar inhoud

De rol van technologie in een rechtvaardige arbeidsmarkt

2603

20:00-21:30 uur Zoom

Foto: Shutterstock

Image
Working business woman
Met microfoons, camera’s of metadata over e-mail- en internetgebruik hebben werkgevers in deze tijd verschillende instrumenten in handen om werkenden te monitoren. Steeds meer organisaties maken hiervan gebruik, schreven we in het rapport ‘Werken op waarde geschat’. Maar is de waarde van werk wel op deze manier te meten? Djurre Das spreekt hierover tijdens een digitale sessie georganiseerd door de Mr. Hans van Mierlo Stichting.

Met welke sociaal-rechtvaardige plannen kunnen politici Nederland toekomstbestendig maken? Wat moet er gebeuren om de groeiende ongelijkheid een halt toe roepen? Deze vragen staan centraal tijdens de online bijeenkomst op 26 maart 2021.

In een tijd waarin digitale ontwikkelingen voor grote veranderingen zorgen, zal Djurre Das ingaan op digitale monitoringstechnologie. Met de presentatie 'Van onmeetbaar belang; menswaardig werk voor iedereen’ zal hij urgente vragen rondom dit onderwerp belichten.

Tijdens de interactieve sessie zullen de deelnemers ook hun eigen kabinet formeren, waarbij ze opdrachten opstellen voor een kabinet van Sociale Rechtvaardigheid.

Wanneer: 26 maart 2021, tijdstip: 20:00-21:30 uur

Deelname via: Zoom

Meer informatie & aanmelden: website D66 Den Haag