calendar tag arrow download print
Doorgaan naar inhoud

Citizens think tank: praat mee over de digitale omgeving van de toekomst

Evenement
03 november 2022

Digitale technologie ontwikkelt zich snel. De invloed van bijvoorbeeld sociale media op ons leven wordt steeds groter. Vind jij het interessant om hierover mee te praten? Ben jij benieuwd hoe het internet van de toekomst er uit gaat zien? Of maak je je zorgen over de invloed van technologie op ons leven?

Op maandag 28 en dinsdag 29 november wil het Rathenau Instituut met jou in gesprek over de nieuwe digitale toekomst. Sommigen noemen die toekomst ook wel ‘de metaverse'. Wat zijn jouw wensen en zorgen over deze nieuwe technologie? We voeren dit gesprek op de Immersive Tech Week in de Doelen in Rotterdam. 

Je hoeft geen technische voorkennis te hebben om mee te doen. Voorafgaand aan het gesprek kun je gratis een kijkje nemen op de VR Playground in de Doelen en zo een indruk krijgen van de nieuwste technologische ontwikkelingen. Als je in Nederland woont en ouder dan 18 bent, meld je dan aan! We nemen jouw wensen, zorgen en behoeften mee in onze gesprekken die we voeren met politici, beleidsmakers en mensen uit het bedrijfsleven.
 
Je kunt je aanmelden voor een van de volgende sessies. Ze duren vijf kwartier. Koffie, thee, water, fruit en iets lekkers is aanwezig. Bij de avondsessie van maandag 28 november 18.30 - 19.45 wordt ook soep geserveerd.

Maandag 28 november:

 Dinsdag 29 november:

We raden je aan om minimaal een half uur van te voren aanwezig te zijn om de VR Playground gratis te bezoeken.  Meld je hier voor aan via de website van de Immersive Tech Week.

Gerelateerde publicaties: